loading...
علمی - فناوری-تکنولوژِی-صنعتی
علیرضا بازدید : 56 یکشنبه 23 آبان 1400 نظرات (0)

BADLAND - Apps on Google Play

داستان بازی Badland در رابطه با موجودات بومی یک جنگل است که بعد از مدتی با هجوم ماشین آلات کشنده به محل زندگی خود مواجه می‌شوند. نام این موجودات بومی کِلون (Clone) است و در جنگلی مرموز و آشفته شما کنترل این موجودات را در دست دارید. در نتیجه این موجودات برای بقای خود مجبور به پرواز کردن و حرکت به سمت جلو هستند.

گیم پلی‌ جذاب در مراحلی درگیر کننده و چالش برانگیز
در بازی Badland برای کنترل کِلون‌ها فقط کافیست که روی صفحه کلیک کنید و یا انگشتتان را روی صفحه نگه دارید. مراحل بازی پر از موانع، تَله‌ها و ماشین‌های کشتاری است که وجودشان باعث چالش بر انگیز‌تر شدن گیم پلی بازی می‌شود. گیم پلی در برخی مراحل بازی، بسیار سریع پیش می‌رود و نیازمند انتخاب‌های سریع است و گاهی هم آرام و با حساسیت بالا پیش می‌رود و صبر و حوصله‌ی مخاطب را به چالش می‌کشد.

محیط‌ بازی با دقت و با جزئیات ساخته شده است و توانسته در فضا سازی و انتقال حس به بازیکنان بسیار موفق عمل کند. نور پردازی با استفاده از رنگ‌ها نیز نقش بسیاری در فضاسازی محیط‌ها دارد. البته که با توجه به داستان بازی تِم و جو کلی بازی Badland دارک، تلخ و پر از استرس و نگرانی است.

سفر در اعماق جنگلی مرموز و خطرناک
بازی Badland دارای ۴ بخش رایگان و قابل تجربه است. در بخش اصلی بازی ۱۰۰ مرحله‌ی متنوع و جذاب وجود دارد و شما می‌توانید در بخش Versus به صورت آفلاین بر روی یک موبایل با دوست خود در چند مکان مختلف به رقابت بپردازید و البته در بخش Co-op نیز می‌توانید مراحل بخش اصلی بازی را همکاری یک فرد دیگر از جمله با دوست خود به پایان برسانید که لذت دو چندانی را برایتان رقم خواهد زد.
در بخش جذاب Create Levels نیز قادر خواهید بود که با موانع و تله‌هایی که در اختیارتان قرار می‌گیرد، یک مرحله را به دلخواه برای خود طراحی کنید و سپس به تجربه‌ی آن بپردازید. در بخش Create Levels همه چیز به خلاقیت و قوه‌ی تخیل شما بستگی دارد.

بازی Badland از نظر فنی تقریباً بی‌نقص و بدون مشکل است و مشکل خاصی را هنگام تجربه‌ی بازی مشاهده نخواهید کرد و رابط کاربری و مِنوی اصلی بازی نیز به خوبی طراحی شده است.

بازی Badland یک تجربه‌ی صوتی بسیار عالی است
یکی از مهم‌ترین نقاط قوت بازی Badland بخش صوتی و شنیداری آن است. صداگذاری در بازی Badland با کیفیت و دقت بسیاری انجام شده است؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود که در هنگام تجربه‌ی این بازی، حتما از هدفون و یا هندزفری استفاده کنید.

خالی از لطف نیست اگر به جوایزی که بازی Badland موفق به دریافتشان شده است اشاره‌‌ای داشته باشیم:

جایزه بهترین طراحی در Apple Desing Award 2013
جایزه برجسته‌ترین بازی موبایل در Satellite Award 2014
جایزه بهترین بازی Arcade Action در جشنواره‌ی Tabby 2013
بازی Badland به قدری موفق بود که توسعه‌دهندگان در سال 2015 تصمیم گرفتند بازی را برای کنسول Ps3 و Ps4 و Xbox One نیز منتشر کنند.

علیرضا بازدید : 62 چهارشنبه 05 آبان 1400 نظرات (0)

Tablet Touchscreen Not Working? 8 Tips to Fix Touch Problems

مشکل اول: تایپ کردن و ناوبری
یکی از مشکلات متداول تبلت‌ها که اکثر کاربران از ان گلایه دارند، مشکل navigation (ناوبری) است. حال منظور ما چیست؟ همان طور که می‌دانید، تپ کردن و لمس کردن یک یا چند نقطه روی تاچ اسکرین تبلت خیلی ساده است. اما اگر کار شما با تبلت بیشتر از چند لمس ساده باشد، اینجاست که مشکل نمایان می‌شود.

در واقع برای کارهای سنگین با یک تبلت، مثل تایپ کردن یک متن طولانی، تعداد اشتباه در تایپ حروف بسیار بالا است و علاوه بر این، انگشتان شما اغلب خسته خواهند شد. در واقع هیچ کاربری در دنیا نمی‌تواند ادعا کند که تایپ کردن با کیبورد یک تبلت، ساده‌تر و سریع‌تر از تایپ کردن با کیبورد یک لپ تاپ است. پس برای اولین مشکل از مشکلات متداول تبلت چه می‌توان کرد؟

برای حل این مشکل، شما باید یک کیبورد مخصوص خریداری کنید! کیبوردهای مختلفی در بازار وجود دارند که با استفاده از آن‌ها، می‌توانید متن‌های مورد نظر خود را با دقت و سرعت بسیار بالایی (مشابه کار با یک لپ تاپ) تایپ کنید. این کیبوردها برای انجام وظایف گوناگونی طراحی شده‌اند. حتی شما می‌توانید با اتصال یک موس به تبلت خود، از ان به عنوان یک لپ تاپ اندرویدی استفاده کنید. استفاده از قلم در تبلت‌هایی که از قلم پشتیبانی می‌کنند، مثل iPad Pro  هم می‌تواند بسیار کارا باشد. مشکلات مربوط به کیبورد، جزو مشکلات رایج تبلت مایکروسافت است. که با راهکار ارائه شده تا حدودی می‌توان آن را برطرف کرد.

مشکل دوم: کثیف شدن نمایشگر
دومین مشکل از مشکلات متداول تبلت‌ها مساله‌ای بهداشتی است! تاچ اسکرین‌ها بسیار فوق‌العاده‌اند، به غیر از زمانی که کثیف شده باشند! اما مشکل اینجاست که تاچ اسکرین یک تبلت همیشه کثیف است! مهم نیست که روزانه چندین بار صفحه‌ی بزرگ تبلت خود را تمیز کنید، چون سطح روغنی انگشتان شما به هر ترتیب اثر خود را روی تاچ اسکرین تبلت باقی می‌گذارد. بنابراین هر زمانی که با تبلت خود قصد دیدن یک فیلم را داشته باشید، صفحه‌ی پر از اثر انگشت آن، شما را آزار خواهد داد.

بنابراین چاره‌ای نیست جز اینکه پاک کردن نمایشگر تبلت را در برنامه‌ی استفاده‌ی روزانه‌ی خود از آن بگنجانید. اما این کار هم قواعد خاص خود را دارد. هفته‌ای یک بار، نمایشگر تبلت را با یک پارچه نرم بدون کرک به طور کامل تمیز کنید تا اثر انگشت‌های به جا مانده از روی آن پاک شود. به هیچ وجه از مواد پاک کننده استفاده نکنید، زیرا این مواد می‌توانند به پوشش روی سطح صفحه نمایش آسیب بزنند. همچنین به هیچ وجه از دستمال کاغذی برای پاک کردن تبلت استفاده نکنید، زیرا دستمال کاغذی برخلاف ظاهر نرمی که دارد، به سطح صفحه نمایش دستگاه آسیب زده و روی آن خط و خش ایجاد می‌کند.

مشکل سوم: سرعت ذخیره سازی
یکی دیگر از مشکلات متداول تبلت‌ها که اغلب کاربران از آن گلایه دارند، مشکل کمبود حافظه و سرعت پایین ذخیره سازی روی تبلت است. میزان حافظه داخلی یک تبلت با لپ تاپ‌ها قابل مقایسه نیست، و همچنین سرعت حافظه‌ی تبلت‌ها کمتر از لپ تاپ‌ها است. بنابراین شما نمی‌توانید تمامی زندگی دیجیتالی خود را بدون سر و کله زدن با مشکلات حافظه‌ای روی تبلت ذخیره کنید. پس چه می‌توان کرد؟ حل این مورد از مشکلات متداول تبلت ها، بستگی به مدل تبلتی که از آن استفاده می‌کنید دارد.

اگر از یک تبلت اندرویدی استفاده می‌کنید، به طور معمول امکان استفاده از یک کارت حافظه microSD برای آن وجود دارد. اما متاسفانه این آپشن در آیپدها وجود ندارد. اگر از آیپد استفاده می‌کنید، تنها راه حل شما استفاده از یک آیپد جدیدتر با حافظه داخلی بالاتر است.

به طور کلی برای بهبود عملکرد حافظه‌ی یک تبلت، در قدم اول باید تمامی اپ‌های بلااستفاده‌ی خود را از روی دستگاه پاک کنید. سپس سری به پوشه موزیک و ویدیوهای خود بزنید و بی مصرف‌ترین آن‌ها را پاک کنید. شما می‌توانید بسیاری از آیتم‌های خود را به جای ذخیره کردن در حافظه تبلت، روی سرویس‌هایی چون Google Drive یا Dropbox  ذخیره کنید. با این کار می‌توانید از طریق اپ مخصوص هر سرویس به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید، بدون اینکه حافظه داخلی دستگاه شما پر شود و سرعت تبلت شما کاهش پیدا کند.

مشکل چهارم: برنامه‌های مناسب
از جدی‌ترین مشکلات متداول تبلت در بین بسیاری از کاربران، انتخاب اپ‌های مناسب برای دستگاه خود است. بسیاری از کاربران از تبلت خود توقع انجام بسیاری از کارهایی که روی لپ تاپ انجام می‌دهند را دارند، اما متاسفانه همه‌ی برنامه‌های دسکتاپ روی پلتفرم موبایل در دسترس نیستند. در بسیاری از مواقع می‌توان نسخه‌ی موبایل بسیاری از اپ‌ها را پیدا کرد، اما برای بسیاری از کاربران اپ‌های ویندوز یا مک بوک، اپ مشابهی برای تبلت خود نخواهید یافت. پس در این مواقع چه می‌توان کرد؟

اول از همه، به دنبال اپ موردنظر خود (شاید با کمی تفاوت در اسم) برای پلتفرم موبایل باشید. البته ویژگی‌های یک اپ موبایلی کمتر از ویژگی‌های همان اپ برای کامپیوترها است، اما به هر حال شما می‌توانید تا حد زیادی نیاز خود را با این اپ‌ها برطرف کنید. اما اگر مشابه یک اپ کامپیوتری برای پلتفرم موبایل وجود ندارد، باید برای یافتن جایگزین آن کمی در گوگل جستجو کنید.

در بسیاری از مواقع، اپ‌هایی برای تبلت‌ها طراحی و ساخته می‌شوند که می‌توانند بسیاری از کاربردهای یک اپ مخصوص کامپیوتر را در اختیار شما قرار دهند. اما اگر شما نمی توانید نسخه موبایل اپ مورد نظر خود را پیدا کنید، می‌توانید به یک Windows tablet که به شما یک نسخه کامل از ویندوز ۱۰ را می‌دهد، مراجعه کنید. این ماشین‌ها تمامی برنامه‌های دسکتاپ را نصب خواهند کرد. اگرچه شاید این ماشین‌ها از نظر لمسی به خوبی اپتیمایز نشده باشند، اما تمامی چیزی که نیاز دارید را در اختیار شما قرار خواهند داد.

مشکل پنجم: دوام باتری
یکی از مشکلات متداول تبلت‌ها، مساله‌ی طول عمر باتری این دستگاه است. تبلت‌ها دارای نمایشگرهای بسیار بزرگی هستند، بنابراین مصرف باتری آن‌ها بسیار بیشتر از مصرف باتری تلفن‌های همراه است. اما با توجه به محدودیت سایز، امکان استفاده از باتری‌های بسیار حجیم (مثل باتری لپ تاپ) در یک تبلت وجود ندارد. پس اگر از تبلت خود برای انجام کارهای روزمره کمک می‌گیرید، به احتمال زیاد با مشکل طول عمر باتری مواجه خواهید شد، یعنی لازم است تا تبلت خود را در طی روز مدام شارژ کنید.

برای حل این مورد از مشکلات متداول تبلت‌ها، می‌توانید راه حل‌های زیر را امتحان کنید. به هر حال، هیچ کسی دوست ندارد که در هنگام انجام یک کار ضروری و زمانی که به شارژر دسترسی ندارد با هشدار تمام شدن باتری روبه‌رو شود.

اپ‌های بسیار کم کاربرد را حذف کنید. این اپ‌ها می‌توانند در بک‌گراند دستگاه فعال باقی بمانند و باتری آن را مصرف کنند.
اپ هایی که استفاده‌ی چندانی ندارند را Disable کرده و از فعالیت آن‌ها در بک‌گراند دستگاه جلوگیری کنید.
آپدیت‌های خودکار را غیرفعال کنید. با این کار دستگاه شما به طور مداوم برای یافتن آپدیت‌های جدید جستجو نمی‌کند. فقط زمانی که به دنبال بروزرسانی نرم افزارهای خود هستید، برای یافتن آپدیت‌ها جستجو کنید (به طور دستی).
تا حد ممکن نوتیفیکیشن‌های خودکار اپ‌ها را غیرفعال کنید. نوتیفیکیشن‌ها به طرق گوناگونی (مثل روشن کردن گاه و بیگاه صفحه نمایش، ویبره و غیره) باعث مصرف باتری می‌شوند و بهتر است تا به جز چند اپ بسیار پرکاربرد، نوتیفیکیشن دیگر اپ‌ها را غیرفعال کنید.
همان طور که می‌دانید، بیشترین مصرف باتری یک تبلت یا اسمارت فون مربوط به نمایشگر آن است. پس با کم کردن نور صفحه نمایش، طول عمر باتری دستگاه خود را افزایش دهید. اگر برای مدتی نور صفحه نمایش خود را کم کنید، چشم شما به آن عادت کرده و دیگر مشکلی با نور کم نخواهید داشت.

علیرضا بازدید : 75 دوشنبه 12 مهر 1400 نظرات (0)

ماجرا و داستان بازی هیلو

طرفداران ایکس باکس و مایکروسافت سری بازی Halo را بهترین بازی انحصاری تمام دوران Xbox می دانند. Halo یک بازی شوتر اول شخص است که داستان آن در حدود 500 سال آینده اتفاق می افتد، وقتی زمین دیگر قابل سکونت نیست و انسان ها در نقطه ای دیگر از کهکشان دورهم جمع شده تا برای حفظ نژاد انسان دربرابر دشمنان مقاوت کنند. اتفاقات هیلو، حول هوش مصنوعی موجود در کهکشان و راه های مبارزه با آن می چرخد. این عنوان به قدر محبوب و پرطرفدار شد که حتی از روی داستان آن هم کتاب هایی نوشته شد تا با زوایای پنهان موجود در جهان halo بیشتر آشنا شویم. در این مقاله تمامی جزئیات  داستان بازی هیلو را بررسی خواهیم کرد.

چند عنوان از بازی Halo ساخته شده است ؟

فرنچایز هیلو با عنوان Halo:combat Evolved در سال 2001 توسط استودیو بانجی به طور اختصاصی برای کنسول های مایکروسافت یعنی ایکس باکس ساخته شد. بعد از موفقیت های چشم گیر نسخه اول، دو نسخه به نام های Halo 2 و Halo 3 به ترتیب در سال های 2004 و 2007 تولید و منتشر شد. بعد از موفقیت ها و فروش بسیار بالای سه گانه هیلو استودیو بانجی حق ساخت این فرنچایز را به مایکروسافت فروخت و بعد از آن چندین نسخه دیگر به نام های Halo wars، ODST و Reach در ژانرهای استراتژی و همان تیراندازی اول شخص ساخته شد. در سال 2012 ،  halo 4 برای کنسول Xbox360 و سال 2015 هم آخرین نسخه به نام Halo 5 برای کنسول ایکس باکس وان منتشر شد. داستان بازی هیلو با سه گانه نخست تقریبا کاملا به پایان رسیده بود اما نسخه های بعدی دوباره به اتفاقات آن دوره بر می‌گردد.

داستان بازی Halo 1

داستان بازی Halo 1
داستان بازی Halo 1

داستان بازی هیلو 1 در قرن 26 ام در جریان است. انسان ها به تکنولوژی سفر سریع تر از سرعت نور یا اسلیپ اسپیس دست پیدا کرده اند و به فرمانده هی  UNsc در سیارات دیگر به کلون سازی انسان ها برای جلوگیری از انقراض نسل بشریت می پردازند. داستان بازی از جایی شروع می شود که فضا پیمای Pilar of autumn در یک سفر فضایی با حمله کاوننت (covenant) ها مواجه می شود و مجبور به فرود اضطراری می شود. مسافر این فضاپیما، سوپر سرباز معروف به نام مستر چیف است. مستر چیف باید از هوش مصنوعی فضاپیما یعنی کورتانا محافظت کند. بعد از خروج از سفینه وارد مکانی می شوند که متوجه می شوند کاوننت ها آن را هیلو می نامند. چیف و کورتانا متوجه می شوند که هیلو یک سلاح سری و مخفی متعلق به کاوننت هاست و تلاش می کنند تا آن را از بین ببرند.

داستان بازی Halo 2

داستان بازی هیلو 2 با سکانس دادگاهی شدن فرمانده کاوننت ها در قسمت قبل و تقدیر از مستر چیف در کره زمین شروع می شود. در همین هنگام پیامبر پشیمانی کاوننت ها را برای انتقام به زمین می فرستد و در حین مبارزه مستر چیف به همراه فرمانده کییز که به تازگی به جای پدرش به مقام فرماندهی UNSC رسیده با تعقیب کاوننت ها حلقه دیگری از Halo را کشف می کنند. آنها این بار با علم پرخطر بودن هیلو به سرعت در تلاش بر خنثی کردن کد های فعالسازی آن می پردازند. در طی مبارزات و اتفاقات مختلف مستر چیف هردو پیامبر کاوننت ها را شکست می دهد اما پیامبر سوم به زمین فرار می کند. در این قسمت با مادر آنها یعنی Grave Mind آشنا می شویم و کم کم متوجه می شویم که همه این داستان ها زیر سر اوست.

داستان بازی Halo 3

داستان بازی Halo 3
داستان بازی Halo 3

داستان بازی هیلو قسمت سوم در ادامه قسمت قبلی است مستر چسف که نتوانست پیامبر حقیقت را از بین ببرد به زمین برخورد می کند. اسپارتان ها پس از مدتی متوجه می‌شوند که پیامبر حقیقت می خواهد تمامی کنترل از راه دور های هیلو را فعال کند. در زمانی که حلقه آماده شلیک می‌شد و به سمت قطعه قطعه شدن می‌رفت، چیف موفق می شود آن را کنترل کند. اما به‌نظر می‌رسد دردسرهای سر راه چیف پایانی ندارد زیرا به دلیلی نامعلوم پورتال در میانه راه بسته می‌شود و کشتی UNSC از وسط به دو قسمت تقسیم می‌شود. فرستاده که در سکان آن قرار داشت به زمین می‌رسد و چیف نیز با سرنوشتی نامعلوم در این قسمت رها می‌شود.

بازی هایی که بعد از سه گانه اصلی ساخته شدند

بعد از سه گانه موفق نخست هیلو، استودیو باونجی حق ساخت بازی های هیلو را به مایکروسافت فروخت و مایکروسافت شروع به تولید بازی های بیشتر از این انحصاری موفق خود کرد. HADLO:ODST در واقع اسپین آفی درباره قسمت دوم و حمله کاوننت ها به کره زمین است. داستان بازی هیلو ریچ، فلش بکی به ابتدای اتفاقات هیلو است که تمامی رازها و وقایع بازی را به طور کامل روشن می کند.halo 4 در سال 2012 بر روی کنسول های ایکس باکس 360 عرضه شد که بالاخره سرنوشت مستر چیف و کورتانا که در کهکشان معلق شده اند را مشاهده می‌کنیم.halo 5 در سال 2015 برای کنسول های نسل هشتم ایکس باکس یعنی ایکس باکس وان عرضه شد و در آن چیف متوجه دشمنی ای از درون خود یگان اسپارتان می شود که بیشتر از این داستان آن را برای شما اسپویل نمی کنیم.

  Halo جدید کی منتشر می شود ؟

Halo جدید کی منتشر می شود ؟
Halo جدید کی منتشر می شود ؟

با کمتر شدن استقبال طرفداران به قسمت آخر Halo لزوم تغییراتی در داستان و گیم پلی این فرنچایز محبوب بیش از گذشته احساس می شد. Halo infinite که در نمایش E3 سال 2019 تریلری کوتاه از آن پخش شد به همگان تغییراتی را در گرافیک و طراحی بازی وعده می‌داد. از داستان بازی اطلاعات خیلی زیادی در دسترس نیست. طبق شنیده های غیر رسمی قرار است که مود بازی چند نفره و آنلاین به این نسخه اضافه شود همان کاری که نسخه های آخر Call Of Duty انجام داد و توانست خود را به عنوان بهترین بازی های دونفره Ps4 معرفی کند. باید منتظر ماند و دید مهم ترین و مورد انتظارترین بازی کنسول های نسل نهم مایکروسافت می تواند نظر طرفداران این بازی ها را جلب کند و یا خیر ؟

معرفی شخصیت های Halo

با توجه به تعداد سری بازی های Halo طبیعی است که شخصیت های مختلفی وجود داشته باشند که در اینجا به معرفی تعدادی از مهم ترین آنها خواهیم پرداخت:

  • مستر چیف : قهرمان و شخصیت اصلی فرنچایز هیلوست. او که یکی از بهترین سربازان اسپارتان یا همان نیرو های UNSC به شمار می رود و نفر اول داستان بازی هیلو به شمار می رود.
  • کورتانا : یک هوش مصنوعی است که درواقع راهنما و همراه مستر چیف است و در تمامی قسمت ها حضور دارد.
  • Guilty spark 343: هوش مصنوعی محافظ هیلو است که هر چه داستان ها جلوتر می روند میبینیم که پشت بیشتر ماجراها اوست.
  • پیامبر حقیقت : رئیس فرفه پیامبران که فرماندهی کاوننت ها را هم بر عهده داشته است.
  • میراندا کیس : دختر فرمانده سابث UNSC که بعد از پدرش فرماندهی نیروهای اسپارتان را عهده دار شده است.

 

دانستنی های Halo

دانستنی های Halo
دانستنی های Halo

یکی از مهم ترین دلایل موفقیت های ایکس باکس 360 و ایکس باکس وان بدون شک سری بازی های Halo بوده اند. در اینجا می خواهیم حقایقی که شاید کمتر آنها را بدانید بازگو کنیم.

  • سری بازی های Halo ابتدا قرار بود که به صورت استراتژیک و در سبک بازی های Warcraft باشند که به بازی شوتر تبدیل شدند.
  • در سال 2018 صحبت این بود که شبکه showtime سریالی تلویزیونی از بر اساس این بازی بسازد.
  • شاید اولین بار باشد که از یک کتاب از روی بازی های ویدیویی ساخته شده باشد اما کتاب های هیلو بیش از 11 میلیون نسخه فروش داشته اند.
  • مایکروسافت ایم هوش مصنوعی سیستم عامل ویندوز را از روی بازی های Halo کورتانا نام گذاری کرد.
  • با انتشار Halo 5 اولین بار بود که فروش گیفت کارت پلی استیشن افت کرد.

بازی های انحصاری Xbox

اگر بخواهیم بهترین بازی های انحصاری Xbox را نام ببریم حتما نام مجموعه بازی های Halo  در قسمت بالای این لیست قرار می گیرد. به غیر از هیلو می توان از سری بازی های Gears of Wars، Froza Horizon و کاپ هد نام برد. که همگی این اسامی لزوم داشتن گیفت کارت ایکس باکس را بیش از پیش نشان می دهند. البته در نسل هشتم تمامی بازی های نام برده شده که جزو شناسنامه کنسول های ایکس باکس هستند نتوانستند شکوه و موفقیت های نسل قبلی را تکرار کنند، اما طرفداران این بازی های امیدوارند که با بازنگری در سیاست های مایکروسافت در کنسول ایکس باکس سری ایکس و بهبود موتورگرافیکی و استفاده از استودیو های بهتر نسخه های بهتری از این اسامی بزرگ را تجربه کنند.

گیفت کارت لند

اگر طرفدارا سری بازی های Halo و یا سایر بازی های کنسولی و یا موبایلی هستید و با توجه به قیمت بالای ارز و دلار و کم بودن نسخه های فیزیکی این بازی ها، بازی کردن شما سخت شده نگران نباشید تنها کافی است که از طریق گیفت کارت لند و خرید گیفت کارت اقدام به خرید بازی نمایید. با این کار دیگر نگران آپدیت کردن بازی و کنسول و مشکلاتی که هنگام کپی خور شدن دستگاه می شود نخواهید بود. شما می توانید برای خرید آسان و مطمئن انواع گیفت کارت ها مانند گیفت کارت گوگل پلی، گیفت کارت پلی استیشن، و سایر گیفت کارت ها از طریق سایت گیفت کارت لند اقدام نمایید.

علیرضا بازدید : 58 چهارشنبه 24 شهریور 1400 نظرات (0)

Update your iPhone, iPad, or iPod touch - Apple Support

به خطر افتادن امنیت تلفن همراه و روبرو شدن با مشکلات سیستمی
بروز رسانی های نرم افزاری مزایای زیادی دارند. این آپدیت ها ممکن است شامل اصلاح شکاف های امنیتی کشف شده و یا رفع اشکالات رایانه ای باشد. بروز رسانی ها می توانند ویژگی های جدیدی را به دستگاه های شما اضافه کرده و موارد قدیمی را حذف کنند. گاهی نیز باگ های سیستمی چون روشن نشدن وای فای در گذر زمان در نسخه ها و ورژن های قدیمی تر اندروید دیده می شود، در اثر همین تاخیر در عدم دریافت آپدیت های سیستم عامل رخ خواهد داد.

برای در امان ماندن از شر ویروس های مخربی که سلامت تلفن همراه شما را به خطر می اندازند و کاهش اشکالات ساختاری، بهتر است که از آپدیت بودن سیستم خود به جدید ترین نسخه اندروید اطمینان حاصل کنید.

از دست رفتن اطلاعات موجود در گوشی
بروز رسانی های سیستم عامل به محافظت از داده های شما کمک می کند. احتمالاً اسناد و اطلاعات شخصی زیادی را در دستگاه های خود نگه دارید. اطلاعات شخصی شما، از اکانت های شبکه های اجتماعی و ایمیل گرفته تا اطلاعات حساب بانکی، برای مجرمان سایبری بسیار ارزشمند است. آن ها می توانند از این اطلاعات برای ارتکاب جرمی به نام شما استفاده کنند و یا برای شما مزاحمت ایجاد کنند. گاهی نیز برای بازگرداندن دیتا های از دست رفته ممکن است مجبور به پرداخت باج برای بازیابی اسناد و مدارک شخصی خود شوید.

بروز رسانی نرم افزار و سیستم عامل تلفن همراه شما به دفع هکرها کمک می کند و جلوی اتفاقاتی از این قبیل را خواهد گرفت.

انتقال ویروس به دستگاه ها و تلفن های همراه اطرافیان
گاهی تنها امنیت وسایل و تلفن همراه خود را به دلیل عدم دریافت آپدیت، به خطر نمی اندازید بلکه دوستان و اطرافیان خود را نیز درگیر خطرات ناشی از این اتفاق خواهید کرد. اگر سیستم عامل اندرویدی شما ویروسی شده باشد و انتقال فایل چه از طریق NFC، بلوتوث و یا سایر ابزار ها و برنامه ها، با دستگاه دیگری صورت گرفته باشد، راه ورود ویروس را به سایر وسایل و دستگاه ها نیز هموار خواهید کرد.

بنابراین بهترین راه برای پیشگیری از انتقال فایل ها و برنامه های آلوده به ویروس ها و بد افزار های اندرویدی، دریافت آپدیت هایی است که به صورت رسمی منتشر می شود.

عدم رفع باگ ها و خطاهای نرم افزاری
گزارش های زیادی از عملکرد ضعیف رم گوشی، خاموش شدن خودکار بلوتوث، کاهش عمر باتری و سرعت گوشی های اندرویدی به خاطر آپدیت نکردن سیستم عامل دریافت می شود.

بهترین راه برای برخورد با چنین مشکلاتی، چک کردن دریافت آپدیت توسط سیستم عامل گوشی است تا از بروز اینگونه مسائل جلوگیری شود.

دلایل پیش آمدن مشکلات بروز رسانی اندروید چیست؟
دلایل زیادی برای عدم بروز رسانی تلفن هوشمند شما وجود دارد. متداول ترین آن ها موارد زیر است:

عدم سازگاری تلفن همراه با نسخه جدید اندروید
فضای کافی برای دریافت بروز رسانی وجود ندارد
اتصال ناپایدار به اینترنت
آپدیت های Google Play مشکلاتی را به وجود آورده اند.
راه حل های مشکل آپدیت نشدن اندروید
اگر شما نیز هنگام نصب به روزرسانی اندروید بر روی تلفن خود با مشکلات ذکر شده در بالا روبرو هستید، می توانید راه حل هایی را که در زیر تهیه کرده ایم برای رفع آن دنبال کنید.

1.مدل دستگاه خود را بررسی کنید
در اینترنت مدل گوشی خود را سرچ کنید تا مطمئن شوید تلفن همراه شما نسخه جدید اندروید را دریافت خواهد کرد یا خیر.

2.فضای ذخیره سازی را پاک کنید
بسیاری از کاربران اندرویدی به دلیل کمبود فضای ذخیره سازی در بروز رسانی سیستم اندرویدی خود با خطا روبرو می شوند. برای حل این مشکل، قبل از  آغاز فرآیند نصب سیستم، باید از فضای ذخیره کافی برای بروز رسانی بعدی در تلفن خود اطمینان حاصل کنید. اگر فضای کافی در دستگاه شما وجود ندارد، می توانید با حذف برنامه ها و داده های غیر ضروری از تلفن خود که از آن استفاده نمی کنید، مجددا برای آپدیت سیستم تلاش کنید. یا اینکه با خرید یک فلش OTG یا یک کارت حافظه، اطلاعات خود را جابجا کنید.

3.اتصال به اینترنت را بررسی کنید
برای اینکه مطمئن شوید بروز رسانی سیستم شما در طول فرآیند با مشکل مواجه نمی شود، قبل از شروع، اتصال به اینترنت خود را بررسی کنید. اگر برای بروزرسانی سیستم از شبکه Wi-Fi استفاده می کنید، باید سرعت اینترنت خوبی داشته باشید. در غیر این صورت می توانید از شبکه تلفن همراه خود استفاده کنید. به روز رسانی از طریق شبکه تلفن همراه گزینه بهتری است زیرا عوامل مختلفی باعث می شود اتصال Wi-Fi قطع شود.

4.پاک کردن داده ها از برنامه Google Play
گاهی عدم دریافت بروز رسانی سیستم عامل، به دلیل مشکلات اپ استور گوگل اتفاق می افتد. می توانید دستورالعمل های زیر را برای رفع خطای بروزرسانی دنبال کنید.

منوی "Settings" را باز کنید و سپس به "Applications " بروید. اکنون، فروشگاه Google Play را از لیست پیدا کنید.
پس از انتخاب Google Play، بر روی "Storage" کلیک کرده، سپس داده ها (clear data) و حافظه پنهانی (clear cache) را پاک کنید.

علیرضا بازدید : 56 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)

PS4 Pro vs PS4: what's the difference? | TechRadar

داخل جعبه PS4 در زمان خرید اقلام زیر وجود دارد:

یک عدد کابل برق
یک عدد کابل HDMI
یک عدد کنترلر یا دسته DualShock 4
یک کابل میکرو USB برای شارژ کردن دسته
یک عدد هدست مونو برای چت صوتی بین گیمر ها
کنسول PS4
محتوایت داخل جعبه PS4 از جهت هایی مهم است چرا که اولا HDMI تنها راه اتصال کنسول شما به تلویزیون است و افرادی که تلویزیون های قدیمی تری دارند برای استفاده از PS4 با مشکلاتی روبرو خواهند بود. دسته DualShock با یک کابل همراه است ولی دسته هایی را که بعدا جداگانه خریداری کنید کابل نخواهند داشت.

برای لذت بیشتر به پلی استیشن پلاس نیاز خواهید داشت
سرویس پلی استیشن پلاس سرویسی است که برای استفاده از ان می بایست اشتراک خریداری کنید و اکانت معمولی PSN خود را به اکانت پلی استیشن پلاس تبدیل کنید تا از امکانات آن استفاده کنید.

آشنایی با انواع مدل های پلی استیشن 4 جهت خرید
یکی از نکات مهم هنگام خرید پلی استیشن 4 شناختن مدل های گوناگون این برند می باشد که نقاط قوت و ضعف هر کدام را مشخص نماید.

1- پلی استیشن 4 معمولی
پلی استیشن 4 معمولی در سال 2013 توسط سونی رونمایی شد و اولین سری آن محسوب می شود. نسبت به مدل ps3 دارای پردازشگر و گرافیک قدرتمند تری می باشد ولی نقاط ضعفی را هم داراست. از نقاط ضعف آن می توان به سروصدای بلند فن اشاره کرد که اذیت کننده می باشد و مورد دیگر آنتن و وای فای تقریباً ضعیف آن است. دستگاه پلی استیشن 4 معمولی باید از راه کابل HDMI به تلویزیون های HD متصل شود زیرا در آن خروجی کامپوزیت یا کامپوننت قرار داده نشده است.

 

2- پلی استیشن 4 اسلیم
کمپانی سونی زمانی که اعتراض گیمرها را برای صدای فن متوجه شد، تصمیم به تولید مدل Slim PS4 گرفت. این مدل که مدلی باریک تر از مدل قبلی بود و همچنین مصرف برق کمتری داشت. از لحاظ سخت افزاری تغییر خاصی نسبت به مدل قبلی نداشت ولی در این مدل سرعت آپلود و دانلود فایل بالاتر رفت. متاسفانه این مدل کیفیت تصویری 4k را نداشته و از لحاظ کیفیت صدا هم پایین تر از مدل های دیگر می باشد.

 

3- پلی استیشن 4 پرو
در حدود پنج سال پیش این کنسول پلی استیشن پرو، تولید شد که انتخابی مناسب برای گیمرها می باشد. مدل پلی استیشن پرو در دو ظرفیت 500 گیگابایتی و 1 ترابایتی ارائه شد که بیشتر برای گیمرهایی که تلویزیون 4k دارند مناسب می باشد. به دلیل داشتن سخت افزار قوی در مدل پلی استیشن پرو، این دستگاه اجرای خیلی بهتری برای بازی های بزرگتر و سنگین تر دارد.

پلی استیشن 4 معمولی یا اسلیم کدام بهتر است ؟
همان طور که در پارگراف های قبل به آن اشاره کردیم، سونی برای اصلاح مشکلات پلی استیشن معمولی، مدل باریک تر آن را ارائه نمود. هدف آن حذف یک سری موارد و اضافه کردن امکاناتی بود که در نهایت به فروش بیشتر آن، منجر شد. مدل اسلیم با قیمت مناسب و اصلاحاتی نسبت به مدل معمولی عرضه شد که این پایین آمدن قیمت باعث ساخت بدنه بی کیفیت تری شد ولی این پلی استیشن در بقیه موارد از مدل معمولی بهتر می باشد. در حال حاضر تولید مدل معمولی پلی استیشن ۴ متوقف شده و تنها پلی استیشن ۴ اسلیم در حال تولید می باشد.

 

دقت به نکات مهم هنگام خرید پلی استیشن 4
دقت به یک سری از نکات می تواند تصمیم برای خرید این دستگاه را راحت تر نماید. در ادامه یکسری از این موارد را عنوان خواهیم کرد:

1- باید دقت نمایید که دستگاه پلی استیشن 4، نمی تواند بازی های کپی را اجرا نماید و گیمر حتماً باید بازی های اورجینال را خریداری کند.

2- پشتیبانی پلی استیشن های 4 از انواع ریجن ها برقرار است و نیاز نیست گیمرها نگران شوند.

3- درهنگام خرید کنسول های پلی استیشن باید دستگاه را خوب و از همه لحاظ بررسی نمایید تا از سلامت آن مطمئن شوید. مخصوصاً اگر مدل کارکرده آن را خریداری کردید، توجه به بدنه و ظاهر دسته ها و کارایی درست آن، مهم می باشد.

 

دقت به لوازم موجود در جعبه پلی استیشن 4 هنگام خرید
در زمان خرید پلی استیشن 4 نیاز است به یکسری از موارد داخل جعبه توجه داشته باشید. زیرا مثلاً کابل HDMI تنها وسیله ارتباطی برای وصل شدن کنسول به تلویزیون می باشد و گیمرهایی که تلویزیون قدیمی تر دارند به مشکل می خورند. همچنین دسته DualShock که با یک کابل همراه بوده ولی دسته ای که جدا خریداری می کنید بدون کابل است. دارا بودن مواردی مانند کابل برق، کابل HTMI، کنترلر با دسته DualShock، کابل میکرو USB جهت شارژ دسته و هدست جهت چت صوتی گیمرها جز موارد الزامی در جعبه کنسول می باشد.

علیرضا بازدید : 62 سه شنبه 09 شهریور 1400 نظرات (0)

5 Questions You Should Ask Yourself Before Buying a New Tablet

سیستم عامل
بدیهی است که قبل از بررسی سایر پارامترها برای خرید یک تبلت، باید نوع سیستم عامل دستگاه را مشخص کنیم که عمدتا یا اندروید، یا ویندوز فون و یا iOS می‌باشد. انتخاب سیستم عامل قبل از هر چیزی بستگی به سلیقه کاربر دارد.

کنار از سلیقه کاربر، گفتنی است که طبیعتا هر یک از این سیستم عامل‌ها در مواردی برتری‌هایی نسبت به یکدیگر دارند. برای مثال سرعت بارگذاری اپلیکیشن‌ها در سیستم عامل iOS بالاتر از ویندوزفون و اندروید می‌باشد و یا گستردگی اپلیکیشن‌ها برای اندروید بیشتر می‌باشد. برای ویندوزفون نیز مزیت‌های زیادی می‌توان نام برد که از جمله آنها، باید به رابط کاربری زیبای آن اشاره کرد. اما باید اعتراف کنیم که از بین این سه گزینه، iOS یک سر و گردن بالاتر می‌باشد، اما نمی‌توان تبلتی با سیستم عامل iOS پیدا کرد که قیمت اقتصادی نیز داشته باشد و معمولا در رنج قیمتی بالایی می‌توان تبلت‌های اپل را تهیه کرد.

فارغ از تمامی حرف‌ها درباره این پارامتر، طبیعتا نوع سیستم عامل تبلت به خودی خود نمی‌تواند دامنه انتخاب‌ها را چندان محدود کند، اما برای شروع گزینه خوبی می‌باشد. در ادامه مطلب، با توجه به اینکه انتخاب‌های در دسترس برای iOS بسیار محدود و آسان می‌باشد، بیشتر بحث‌مان در مورد دو سیستم عامل دیگر می‌باشد.

عملکرد و قدرت پردازشی
عملکرد و قدرت پردازشی بعد از انتخاب نوع سیستم عامل، مهمترین گزینه قابل بررسی در خرید تبلت می‌باشد. بسته به هزینه‌ای که برای خرید در نظر گرفته‌اید و همچنین نوع سیستم عامل، این گزینه نیز متغیرهای زیادی را شامل می‌شود. برای مثال حافظه رم یک گیگابایتی برای سیستم عامل iOS تقریبا عملکرد یکسانی را با حافظه رم 2 گیگابایتی برای اندروید و ویندوزفون دارا می‌باشد.

در هنگام خرید تبلت ارزان قیمت، می‌توان مواردی را یافت که از حافظه رم یک گیگابایتی با چیپست‌های چهار هسته‌ای بهره می‌برند. اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنید، نوع چیپست می‌باشد. معمولا این قبیل از تبلت‌ها و مخصوصا تبلت‌های چینی این دسته، از چیپست‌های مدیاتک برخوردار هستند که عملکرد نسبتا ضعیفی نسبت به چیپست‌های اسنپ‌دراگون 200 و 400 دارند، اما اگر طول عمر باتری و داغ نکردن دستگاه برایتان اهمیت بیشتری دارد و از تبلت فقط استفاده‌های روزمره و معمولی خواهید کرد، چیپست‌های مدیاتک گزینه خوبی هستند.

سخت‌ترین و پر گزینه‌ترین دسته در این پارامتر، تبلت‌های میان‌رده می‌باشند. تبلت‌های میان‌رده را می‌توان با نگرش سال تولید به دو دسته تقسیم کرد. بطوری که معمولا تبلت‌های پرچمدار و بالارده یکی دو ساله قبل، اکنون جزو محصولات میان‌رده بازار هستند و دسته دیگر تبلت‌های جدید میان‌رده می‌باشد. کفه ترازو در بحث قدرت پردازشی، معمولا به سمت پرچمداران قدیمی سنگین‌تر است، اما هزینه خرید آنها نیز کمی بیشتر می‌باشد و همچنین تبلت‌های جدید از تکنولوژی‌های جدید برخوردار هستند.

در مورد خرید تبلت پرچمدار و بالارده، نسبت به میان‌رده‌ها گزینه‌های کمتری وجود دارد و کار نسبتا آسانی پیش رو داریم. اکثر تبلت‌های بالارده عملکرد پردازشی یکسانی دارند و به غیر از دو سه محصول، بقیه تبلت‌ها در بنچمارک‌های مربوط به عملکرد پردازشی در یک رنج امتیاز قرار دارند. اکثر این محصولات از رم 3 گیگابایتی با چیپست‌های اسنپ‌دراگون 808 با 6 هسته پردازشی یا اسنپ‌دراگون 810 با 8 هسته پردازشی و یا چیپست‌های مدیاتک مدل MT6752 – MT6753 – MT6755 با 8 هسته پردازشی بهره می‌برند. البته برخی از تبلت‌ها نیز از چیپست‌های اینتل اتم با چهار هسته پردازشی برخوردار هستند که سرعت پردازنده‌ها گاها تا 2.83 گیگاهرتز نیز بالا می‌رود و عملکرد خوبی دارند.

به طور خلاصه می‌توان گفت، اگر کاربری‌های عادی و نرمالی در تبلت خواهید داشت، چیپست‌های 4 هسته‌ای با کلاک 1.2 گیگاهرتز با حافظه رم یک گیگابایتی گزینه مناسبی می‌باشد. اگر کمی انتظاراتتان از تبلت زیاد است و کاربری‌های مختلفی خواهید داشت، چیپست‌های 4 هسته‌ای با کلاک 1.6 گیگاهرتز به بالا و حافظه رم دو گیگابایتی جوابگوی نیازتان خواهد بود. و در آخر اینکه اگر پردازش‌های سنگینی مانند بازی‌های 3 بعدی دیتا دار روی تبلت خواهید داشت، باید به گزینه‌هایی با چیپست‌های 8 هسته‌ای با حافظه رم 3 گیگابایتی فکر کنید.

صفحه نمایش
شاید تا به حال با اصطلاحاتی مانند TFT ،IPS ،AMOLED ،super-AMOLED و … در هنگام مشاهده مشخصات تبلت‌ها مواجه شده‌اید که مفهوم آنها برایتان نامانوس بوده. پنل‌های نوع TFT قبلا روی دستگاه‌های پایین‌رده زیاد مشاهده می‌شد که دارای رزولوشن‌هایی مانند 854×480 پیکسل بودند (در تبلت‌های جدید کمتر مشاهده می‌شود). اما امروزه اکثر محصولات از پنل‌های IPS LCD بهره می‌برند که کیفیت بهتری دارند. پنل‌های AMOLED و super-AMOLED که بیشتر در محصولات سامسونگ مشاهده می‌شود از کیفیت بسیار بهتری برخوردار هستند.

اما نوع پنل شاید چندان مهم نباشد و مهمترین مساله میزان رزولوشن صفحه نمایش و ابعاد آن می‌باشد که تراکم پیکسلی صفحه نمایش را تعیین می‌کنند. دسته‌بندی که برای کیفیت صفحه نمایش بر اساس کیفیت دستگاه انجام داده‌ایم به صورت زیر است (البته به صورت تقریبی):

تبلت‌های 7 اینچی
تراکم پیکسلی 140 الی 170 برای تبلت‌های اقتصادی
تراکم پیکسلی 170 الی 240 برای تبلت‌های میان‌رده
تراکم پیکسلی 240 به بالا برای تبلت‌های بالارده و پررچمدار
تبلت‌های 8 اینچی
تراکم پیکسلی 140 الی 160 برای تبلت‌های اقتصادی
تراکم پیکسلی 170 الی 218 برای تبلت‌های میان‌رده
تراکم پیکسلی 218 به بالا برای تبلت‌های بالارده و پررچمدار
تبلت‌های 10 اینچی
تراکم پیکسلی 130 الی 150 برای تبلت‌های اقتصادی
تراکم پیکسلی 170 الی 200 برای تبلت‌های میان‌رده
تراکم پیکسلی 200 به بالا برای تبلت‌های بالارده و پررچمدار
علاوه بر رزولوشن و تراکم پیکسلی، گزینه دیگری که برای صفحه نمایش یک تبلت مهم است، محافظ صفحه آن می‌باشد. در خرید تبلت بهتر است تفاوت جزیی بین محصولاتی که از محافظ صفحه‌های گوریلا گلس استفاده می‌کنند و تبلت‌هایی که از سایر محافظ‌ها بهره می‌برند و یا اصلا محافظ ندارند، قائل شوید.

علیرضا بازدید : 60 شنبه 06 شهریور 1400 نظرات (0)

چند روش ساده برای آپدیت ایکس باکس وان

آپدیت ایکس باکس وان کمی با آپدیت کردن کنسول پلی استیشن متفاوت است. سوال اصلی این است که چرا باید دستگاه و سیستم عامل یا Firmware ایکس باکس را آپدیت کنیم. بعصی از نرم افزار های ایکس باکس برای اجرا شدن نیاز به آپدیت شدن دستگاه دارند. حتی بعضی از بازی ها برای اجرا کردن آنها ابتدا نیاز دارید که دستگاه خودتان را آپدیت کنید. مهم نیست که بازی را از طریق گیفت کارت ایکس باکس خریداری کرده باشید، شما در هر حال برای بازی کردن نیاز به آپدیت دارید خصوصا اگر اهل بازی آنلاین هستید. در این مطلب سعی می کنیم تا روش های ساده آپدیت کردن دستگاه ایکس باکس وان را به شما آموزش دهیم.

چه روش هایی برای آپدیت آنلاین ایکس باکس وجود دارد ؟

آپدیت ایکس باکس وان به صورت آنلاین به دو صورت دستی و خودکار انجام می شود. اگر به تازگی ایکس باکس خودتان را خریده اید  و خیلی با کار کردن با ایکس باکس آشنا نیستید، لازم است که این نکته را بدانید که برای این کار هیچ نیازی به خرید گیفت کارت ندارید. تنها لازم است که به اینترنت متصل شوید تا تنها با انجام چند کار ساده دستگاه خودتان را آپدیت کنید. این نکته را هم یادتان باشد که آپدیت کردن به صورت آنلاین یا آفلاین هیچ تفاوتی در نوع کارکرد ندارند.

آپدیت آنلاین ایکس باکس به صورت خودکار

آپدیت آنلاین ایکس باکس به صورت خودکار
آپدیت آنلاین ایکس باکس به صورت خودکار

برای آپدیت ایکس باکس وان خودتان به صورت خودکار لازم است که تنظیمات دستگاه را به صورت Automat تنظیم کنید.

در صفحه Home بر روی دکمه ایکس باکس روی کنترلر بزنید تا صفحه راهنما باز شود.

این مسیر را دنبال کنید  Settings –] All setting–] Power&Startup–]

در این قسمت باید حالت Power را بر روی Instant On قرار دهید.

گزینه Keep my Console,games,&apps up to date را انتخاب کنید

به همین سادگی دستگاه شما در صورت وجود ورژن جدید آپدیت و متصل بودن به اینترنت، آپدیت خواهد شد.

چگونه متوجه شویم ایکس باکس ما به آپدیت احتیاج دارد ؟

ممکن است این سوال برای شما پیش آید که از کجا باید متوجه شویم که دستگاه ما به یک آپدیت جدید احتیاج دارد. روش آن مانند چک کردن آپدیت برای بازی های ایکس باکس مثل بازی Gears of war یکی از بهترین بازی های انحصاری  Xbox است. برای چک کردن ورژن کنسول دکمه ایکس باکس بر روی دسته را فشار دهید تا وارد صفحه راهنما شوید از آنجا گزینه setting  و بعد از آن Console Info & updates را انتخاب کنید. از قسمت Latest Update Status می توانید آخرین نسخه بروز رسانی برای آپدیت ایکس باکس وان را مشاهده کنید و به دانلود آن اقدام کنید.

آپدیت آنلاین ایکس باکس به صورت دستی

آپدیت آنلاین ایکس باکس به صورت دستی
آپدیت آنلاین ایکس باکس به صورت دستی

ممکن است که شما نخواهید دستگاه تان به صورت مرتب آپدیت های ایکس باکس را دانلود کند پس برای اینکار لازم است که به صورت دستی دستگاه خودتان را آپدیت کنید.برای اینکار باید از طریق دکمه ایکس باکس بر روی دسته وارد صفحه راهنما شده و وارد setting شوید. در آنجا گزینه system را انتخاب کنید و در آخر Update Console را انتخاب کنید. اگر آپدیتی وجود داشته باشد با زدن دکمه A میتوانید آن را دانلود کنید توجه داشته باشید هنگام نصب دستگاه ممکن است چندین بار ری استارت می شود. نحوه آپدیت کنسول خیلی شبیه به وارد کردن گیفت کارت psn به سیستم و بازی خریدن به صورت آنلاین است پس خیلی نگرانی بابت آپدیت ایکس باکس وان خود نداشته باشید.

آپدیت آفلاین ایکس باکس وان

گاهی اوقات ممکن است که به اینرنت دسترسی نداشته باشید و برای آپدیت کردن دستگاه مجبور باشید از روش های آفلاین و قدیمی استفاده کنید. ابتدا فایبل اپدیت ایکس باکس را از طریق لپ تاپ دانلود کنید و آن را Extract کرده و بر روی یک فلش بریزید. دکمه Bind و Eject دستگاه تان را همزمان چند ثانیه نگه دارید. بعد از 10 – 15 ثانیه صدای power up از دستگاه بلند می شود و بعد از صدای دوم دکمه ها را رها کنید. حالا باید صفحه Trounleshoot ایکس باکس نمایش داده شود حالا فلشیی که فایل آپدیت بر روی آن قرار دارد به کنسول وصل کنید. و گزینه Offline System Update را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا دستگاه آپدیت شود. در حین آپدیت چندین باز دستگاه ری استارت می شود و یادتان باشد که فرمت فلش تان حتما NTFS باشد.

خرید بازی ، آپدیت و گیفت کارت از گیفت کارت لند

برای اینکه درگیر مشکلات آپدیت کردن و اتصال به اینترنت و قفل شدن دستگاه تان نشوید تنها کاری که لازم است انجام “ندهید ” کپی خور کردن دستگاه تان است. اگر نگران قیمت بالای دیسک بازی ها هستید نگران نباشید تنها کافی است که از طریق گیفت کارت اقدام به خرید بازی نمایید با این کار دیگر نگران آپدیت کردن بازی و کنسول و مشکلاتی که هنگام کپی خور شدن دستگاه می شود نخواهید بود. شما می توانید برای خرید آسان و مطمئن انواع گیفت کارت ها مانند گیفت کارت گوگل پلی ، گیفت کارت پلی استیشن، و سایر گیفت کارت ها از طریق سایت گیفت کارت لند اقدام نمایید.

علیرضا بازدید : 61 دوشنبه 01 شهریور 1400 نظرات (0)

Never Buy a New Smartphone Through a Cell Phone Carrier - Here's Why -  Gazelle The Horn

توصیه اول: پول

اصلی ترین عاملی که مشخص می کند شما موبایل یک میلیونی داشته باشید یا صد هزار تومانی،جیب شماست.بله درحقیقت این بودجه شماست که برند و نوع و مدل را مشخص می کند.پس توصیه می کنیم پیش از وارد شدن به فروشگاه سقف پولی را که می خواهیدصرف تلفن همراه کنید مشخص کنید در غیر این صورت ممکن است با چرب زبانی های آقای فروشنده،خانه و یا اتومبیل خود را فروخته و پول آن راخرج تلفن همراه کنید.اگر گوشی لمسی لمسی یا tochscreenمی خواهید باید حداقل 110 دلار هزینه کنید

 

توصیه دوم:الویت با کارایی است

اگر برای خرید تلفن همراه الویت مشخص کرده اید،توصیه می کنم الویت اول خود را هرچه که هست به کارایی تغییر دهید زیرا با عدم توجه به کارایی بی شک هم پول و هم وقت خود را هدر داده اید.به عنوان مثال اگر شما از تلفن همراه خود انتظار کیفیت تماس بالا و دوربین با کیفیت دارید،چه لزومی دارد که یک تلفن همراه با سی پی یو چهار هسته ای و نمایشگر پنج اینچی بخرید؟

 

توصیه سوم :برند پرست نباشید

اگر انتظار شما از تلفن همراه کارایی و کیفیت باشد،چه فرقی می کند که آن گوشی سامسونگ باشدیا نوکیا،اچ تی سی باشد یا سونی.برند پرستی را کنار بگذارید و به دنبال موبایلی بگردید که بهترین کارایی را نسبت به بودجه تان ارائه دهید.

 

توصیه چهارم :از اینترنت غافل نشوید

گاهی اوقات پیش می آید که بین چند مدل موبایل گیر می افتید و چاره از جز انتخاب یکی از آنها ندارید.در این هنگام بهترین راه استفاده از اینترنت و کمی وب گردی در وب سایت ها و فروم هاست.چیزی هم که زیاد است از این قبیل سایت ها که تخصص شان نقد و بررسی تلفن همراه است.فروم ها را هم فراموش نکنید.به طور کلی فروم ها در این زمینه از سایت های نقد و بررسی بهتر اند چرا که همه می توانند در آن از تجربیات خود بنویسند.اصلا شما می توانید در فروم ها کسانی را پیدا کنید که قبلا موبایل مورد نظر شما را خریداری کرده اند و از تجربیات آنان نهایت استفاده را ببرید.شبکه های اجتماعی هم همچین کارکردی دارند.اما اگر به اینترنت دسترسی ندارید اصلا نگران نباشید  و فقط کافی است که به نزدیکترین باجه روزنامه فروشی مراجعه کنید تا با انبوهی از مجلات موبایل رو به رو شوید که بهترین آنها بدون شک مجلات gsm می باشد.

 

توصیه پنجم :از نمایندگی ها خرید کنید

حال که تلفن همراه خود را براساس کارایی و قیمت پیدا کردید؛نوبت به خرید آن می رسد اما اینکه از کجا بخرید هم مهم است.اگر شرکت گوشی موبایل شما در کشوری که در آن زندگی می کنید  نمایندگی رسمی  دارد،توصیه می کنم که حتما از یکی از نمایندگی ها مجاز خریداری کنید چرا که خیالتان راحت است که دیگر موبایل دست دوم و بدون گارانتی یه شما تحویل نمی دهند ضمن اینکه از مزایای دیگر مانند تخفیف و شرکت در قرعه کشی بهره مند خواهید شد.اما اگر شرکت سازنده موبایل مورد نظر شما نمایندگی در کشورتان ندارد،می توانید از فروشگاه هایی که اصطلاحا “با کلاس” نامیده می شوند خرید کنید.

 

توصیه ششم :چینی بی چینی

حتی اگر شده در این روزگار بدون تلفن همراه باشید بهتر از این است که پول خود برای خرید موبایل های بی کیفیت چینی هدر کنید.به عقیده من پول خود را دورن جوی آب بریزید بهتر از این است که به تلفن همراه چینی بدهید.گوشی های چینی بی کیفیت،بدون گارانتی و شناسنامه هستند و تنها ظاهر جذابی دارند اما پشت این ظاهر جذاب بی کیفیت ترین قطعات قرار گرفته اند از این رو به گوشی های یک بار مصرف معروف شده اند.البته حساب کمپانی های معتبری همچون مارشال و هوآوی را از شرکت های بی نام و نشان چینی جداست.پس تحت هیچ شرایطی اقدام به خرید گوشی ها بی نام و نشان چینی نکنید.

 

توصیه هفتم :هیچ ارزانی بی علت و هیچ گرانی بی حکمت نیست

پیش از خرید حتما از قیمت تلفن همراه مورد نظر خود آگاهی پیدا کنید تا هنگام خرید پس از شنیدن قیمت دچار حمله قلبی نشوید.بهترین راه هم این است که قیمت موبایل را از چندین فروشگاه بپرسید و یا به سایت های فروش اینترنتی مراجعه کرده و از قیمت روز مطلع شوید.شنیده اید که می گویند:هیچ ارزانی بی علت و هیچ گرانی بی حکمت نیست؟این ضرب المثل در خرید تلفن همراه هم صدق می کند.هرگز فریب قیمت های پایین را نخورید چرا که ممکن است با تعویض لوازم جانبی موبایل مثل شارژر و هندزفری با نمونه های تقلبی،قیمت تلفن همراه را تا چند ده هزار تومان کاهش دهند.از طرفی به قیمت های خیلی بالا هم اعتماد نکنید چراکه خیلی از فروشگاه های شیک و پیک پول اسم و رسم شان را می گیرند

 

توصیه هشتم :ترجیحا لمسی بخرید

اگر تاکنون از همان گوشی های قدیمی با همان دکمه های درشت و سفت استفاده می کردید،توصه می کنم که کمی به روز شوید و از گوشی های لمسی استفاده کنید.عمر گوشی های صفحه کلید دار رو به اتمام است و اکنون اکنون اگر به ویترین موبایل فروشی ها نگاه کنید به ازاء ده گوشی لمسی یک گوشی صفحه کلید دار مشاهده خواهید کرد و این نشان دهنده این است که دیر یا زود گوشی های کلاسیک صفحه کلید دار منقرض می شوند پس چه بهتر است که همین الان با کار کردن با گوشی های لمسی عادت کنید.

 

توصیه نهم :تست کردن حق شماست

در فروشگاه از فروشنده بخواهید که موبایل مورد نظرتان را در اختیارتان قرار دهد.سپس آن را روشن کنید و بی هیچ عجله ای شروع به کارکردن با آنکنید.با دوربین گوشی عکس بگیرید،اسپیکر های گوشی را تست کنید و حد الامکان یک ویدئو در آن تماشا کنید و یک سیمکارت در آن گذاشته و به یکی از دوستانتان زنگ بزنید و از او بخواهید کیفیت صدا شما را بررسی کند.خلاصه اینکه شما حق دارید که پیش از خرید تمامی قسمت های گوشی را تست کنید و از فروشندگانی که این حق را از شما سلب می کنند،خرید نکنید.

علیرضا بازدید : 87 دوشنبه 18 مرداد 1400 نظرات (0)

بازیابی اطلاعات و عکس های حذف شده از گوشی

خیلی وقته که آلبوم های عکس، از کمد به حافظه گوشی منتقل شده. عکس ها از اون دسته چیزهایی هستن که هرچی از زمان ثبتش بگذره ارزشش بیشتر میشه. با این وجود به نظرتون جای عکس ها تو گوشی ها امنه؟! شاید تا به حال براتون پیش اومده باشه که موقع نگاه کردن عکس ها دستتون بخوره رو دکمه دیلیت و پاک بشن. یعنی عکسی که با عشق و علاقه گرفته بودینش در یک لحظه از بین میره. اینجور موقع ها آدم فکر میکنه دستش به هیچ جایی بند نیست. ولی ما تو این مقاله می خوایم یادتون بدیم که که نه تنها دستتون جایی بنده بلکه می تونید عکس قبلی ها رو هم پیدا کنید و به اصطلاح ریکاوری گوشی کنید. دیگه چی از این بهتر! بنابراین پیشنهاد می کنیم این مقاله رو تا انتها بخونید و سعی کنید نکته هاش رو حفظ کنید.

دلایل حذف تصاویر از تلفن های هوشمند چیست؟

دلایل زیادی وجود داره که یه عکس یا اطلاعات به یک باره پاک بشه. حذف شدن عکس ها چه به دست خود کاربر باشه چه خود به خود باشه، یکی از دلایل پایین رو داره.

  • حذف کردن تصادفی

صفحه لمسی گوشی موبایل، به تنهایی میتونه مقصر حذف شدن عکس ها باشه. چون ممکنه با یه اشاره کوچیک دست کاربر، بخوره به دکمه حذف یا Format! اگه می خواید گوشی رو Format کنید حتما از عکس هاتون بک اپ بگیرید.

  • حذف تصاویر هنگام انتقال

وقتی عکس ها رو انتقال میدین به یه دیسک دیگه، احتمالش هست که، انتقال کامل انجام نشه و بعضی عکس ها پاک بشن. اگه تصمیم دارید عکس ها رو منتقل کنید به یه هارد دیگه عجله نکنید.

  • ویروس

فایل هایی که می خواید دانلود کنید رو از وب سایت یا اپ ها معتبر بگیرید یه ویروس به راحتی میتونه وارد گوشی بشه کل حافظه رو پاک کنه.

راه های بازیابی عکس های پاک شده

راه های بازیابی عکس های پاک شده
راه های بازیابی عکس های پاک شده

بازیابی و برگردوندن اطلاعات گوشی بعد از پاک کردن عکس ها نه تنها نشد نداره بلکه چندین راه مختلف داره تا بتونید به عکس های پاک شده خیلی راحت دسترسی پیدا کنید. البته که تو این مورد هم راه های بر گردوندن اطلاعات گوشی های اندروید با گوشی های آیفون با هم فرق دارن. بعضی اپلیکیشن ها فقط از نسخه اندروید پشتیبانی می کنن و بعضی فقط از IOS. البته خود سیستم عامل ها هم شرایطی رو ایجاد کردن که طی دو مرحله عکس پاک بشه و اشاره دست باعث حذف شدن عکس برای همیشه نشه. اما در هر صورت چه گوشی موبایل اپل مدل iPhone 12 Pro Max ZA/A ظرفیت 256 گیگابایت داشته باشید چه یه گوشی میان رده بعد از پاک شدن عکس نا امید نشید چون میشه عکس هایی که به دلایل مختلف حذف شدن رو با راه هایی مختلف به راحتی برگردوند.

دانلود اپلیکیشن Digger Disk

Digger Disk همون گزینه نجات بخشه که می تونید با کمکش به عکس هاتون دست پیدا کنید. این برنامه هم نسخه اندروید داره هم نسخه IOS. کافیه فقط Digger Disk رو از وب سایت های معتبر ارائه برنامه های کاربردی اندروید و IOS دانلود و نصب کنید. با اجرای برنامه، دکمه اسکن اپ ضربه بزنید و منتظر عکس های پاک شده بمونید. بهتره بعد از ریکاوری گوشی عکس ها رو به یک فضای ابری مثل گوگل درایو یا دراپ باکس منتقل کنید. البته اگه باز هم دیدید همچنان به خیلی از عکس ها که با ریکاوری برگشتن نیاز ندارید اون ها رو نگه ندارید و پاک کنید. یادتون باشه بازیابی دوباره عکسایی که تو این مرحله باز هم پاک میشن یه کم سخته بنابراین تصمیم نهایی رو برای حذف یا نگهداریشون بگیرید.

Restore Image دانلود اپلیکیشن

Restore Image دانلود اپلیکیشن
Restore Image دانلود اپلیکیشن

Restore Image یه اپلیکیشن از بین ده ها اپلیکیشن بازیابی اطلاعات وعکس های گوشیه. البته تفاوت اصلی این اپ با بقیه اپلیکیشن ها اینه که عملکرد خیلی سریعی داره و در عرض سه صوت میتونه حافظه داخلی و SD رو اسکن کنه و نتایج رو مرتب و فولدر بندی شده براتون ارائه بده. یادتون باشه که اگر قراره از این اپ برای ریکاوری گوشی کمک بگیرید، نباید مدت زمان طولانی از پاک شدن عکس ها گذشته باشه در غیر این صورت Restore Image یک تصویر کوچیک به اندازه بند انگشتی میتونه به دستتون برسونه. این اپلیکیشن به ترتیب اول عکس های با کیفیت بازیابی شده رو در اختیارتون قرار میده و بعد عکس ها کوچیک و که به زور برگردونده. این اپلیکیشن هم نسخه اندروید داره هم نسخه IOS.

عکس‌ها رو از فولدر Recently Deleted بازیابی کنید.

اگه گوشی آیفون دارید این راهکار برای شماست. گوشی های مدل آیفون 8 به بالا مثل گوشی موبایل اپل مدل iPhone SE 2020 ظرفیت 128 گیگابایت Small Box در قسمت اپ عکس ها یه بخشی دارن به اسم Recently Deleted که تو این قسمت می تونید عکس هایی که به تازگی پاک کردید رو پیدا کنید. برای این کار کافیه اپ عکس‌ها را اجرا کنید بعد وارد فولدر فولدر Recently Deleted بشید. حالا می تونید هر عکسی رو که پاک کردید ببینید و هر کدوم رو که خواستید برگردونید. برای بازیابی عکس روی گزینه Recover ضربه بزنید و تمام! عکستون به راحتی بر میگرده. آیفون با همین اختیارات خلاقانه‌ای که در اختیار کاربر ها قرار میده تونسته اینقدر دلبری کنه که همه عاشقش بشن دیگه!

عکس‌ها رو از فولدر  Recycle Binبازیابی کنید.

عکس‌ها رو از فولدر Recycle Binبازیابی کنید.
عکس‌ها رو از فولدر Recycle Binبازیابی کنید.

خوب خوب نوبت کاربرای گوشی سامسونگ شد. سامسونگ همیشه با ارائه آپشن های جدید تو اخرین محصولاتش میگه گوشی های ماچه کم از گوشی آیفون دارد! اگه دستتون به دکمه دیلیت خورد یا اصن به هردلیلی عکس ها پاک شد. اصلا هول نکنید. برنامه گالری سامسونگ رو باز کنید گوشه سمت راست علامت سه نقطه رو لمس کنید. تو این مرحله احتمالا بتونید گزینه Recycle Bin رو ببینید. وقتی صفحه جدید باز شد می تونید عکس هاتون رو به راحتی پیدا کنید.

بکاپ iTunes

iTunes  یه ویژگی دیگه ای که کاربر های IOS برای ریکاوری گوشی می تونن ازش استفاده کنن. پیشنهاد می کنیم از روز اول عکس های گوشیتون رو با iTunes سینک کنید یا همون سیو کنید اینجوری عکس هاتون هیچ وقت هیچ وقت از بین نمی ره. برای اینکه بتونیم از iTunes استفاده کنید گوشی رو باید به لپ تاپ یا کامپیوترتون وصل کنید بعد اپ را اجرا کنین. بعد از باز کردن برنامه گزینه Summary و بعد هم گزینه from Backup رو انتخاب کنید. البته یادتون نره داشتن خود برنامه اصلا ضمانتی به حفظ اطلاعات به شما نمیده و حتما حتما باید از عکس ها تون رو هر چند وقت یکبار با این برنامه بک آپ بگیرید تا بتونید مواقع مورد نیاز اطلاعاتتون رو بازیابی کنید.

عکس‌ها را از طریق Photo Stream / iCloud بازیابی کنید

عکس‌ها را از طریق Photo Stream iCloud بازیابی کنید
عکس‌ها را از طریق Photo Stream iCloud بازیابی کنید

کاربرهایی که گوشی اپل دارن می تونن خوشحال باشن که یه راهکار ساده تر دیگه ای هم برای نجات عکس ها و اطلاعاتشون وجود داره. همون اول اول که گوشی رو خریدید یا همین الان که دارید مقاله رو می خونید این مراحل رو برید Settings>iCloud>Photos تو این قسمت باید آیکون My Photo Streams رو روشن کنید و تمام. حالا از این به بعد هر عکسی که که پاکش کرده بود رو می تونید از قسمت My Photo Streams اپ پیدا کنید. به همین راحتی و سادگی…

بکاپ بگیرید

چه اپل دوست داشته باشید چه طرفدار گوشی اندروید باشید و اگه گوشی میان رده دارید یا حتی اگه گوشیتون رو در اختیار بچه ها قرار میدید هیچ راهکاری بهتر و مطمئن تر از بکاپ گیری تو فضای ابری اینترنتی نیست. این فضا به راحتی و اغلب رایگان در اختیار شما قرار می گیره که نه تنها عکس هاتون رو دارید بلکه با دیوایس های دیگه هم می تونید به عکس هاتون دسترسی داشته باشید. این فضا کاملا امن و شخصیه و کس دیگه ای نمی تونه بهش دسترسی داشته باشته باشه مگه اینکه ایمیل شما و رمزش رو داشته باشه. بنابراین خیالتون راحته راحت. این فضای ابری از طریق اپ ها و وب سایت های مختلفی عرضه میشن که در ادامه سعی می کنیم رایگان ها رو بهتون معرفی می کنیم.

Google Photos

Google Photos
Google Photos

Google Photos فضایی در اختیارتون قرار میده که ب تا اخر 2021 به طور نا محدود عکس ها و اطلاعاتتون روتوش ذخیره کنید. البته بعد از این تاریخ احتمالا فضای مشخص شده ای رایگان میمونه و الباقی باقی رو باید در اعضاش حق اشتراک بپردازید. البته که عکس ها به طور مجزا فضای زیادی نمی خوان که مجبور بشید به خاطرش هزینه ای بپردازید. البته عکاس های حرفه ای نیاز دارن. اگه باز هم عکسی از Google Photos رو پاک کردید که می خواید بازیابی بشه برنامه Google photo s رو باز کنید و وارد حسابتون بشید. گوشه بالا سمت چپ گزینه سطل زباله رو انتخاب کنید. حالا تو صفحه جدیدی پیش نمایش عکس ها رو می تونید ببینید و هر کدوم رو که خواستید بازیابی کنید. این فضا شرایط ریکاوری گوشی را به راحتی فراهم کرده.

Google Drive

Google Drive میتونه یه دوست واقعی باشه که از همه عکس ها ویدیوهای شما در یه فضای رایگان محافظت میکنه پس ازش غافل نشید. نترسید از اینکه عکس هاتون تو فضای مجازی قرار بگیره چون درصد هک شدن یا منتشر شدن اطلاعات تو این فضا خیلی پایینه تا حدی که لازم نیست اصلا نگران همچین چیزی باشید. گوگل درایو تا 15 گیگ فضای رایگان دراختیارتون قرار میده. به نظر عالی نیست؟ ویژگی دیگه گوگل درایو اینکه شما حتی اگه عکس ها رو اونجا هم پاک کنید تا 60 روز تو سطل آشغال گوگل درایو بهش دسترسی مستقیم دارید. دیگه چی از این بهتر واقعا. شما هم می تونید برنامه Google Driveرو روی گوشیتون نصب کنید و هم می تونید از طریق صفحه جیمیل وارد بشید.

Dropbox

Dropbox
Dropbox

دراپ باکس یکی دیگه از اون اپ ها خفنه که زندگی در دنیای اینترنت با دیوایس های مختلف از گوشی و لپ تاپ تا کامپیوتر ها رو راحت تر کرده. کافیه برنامه رو نصب کنید یا از طریق dropbox.com وارد سیستمش بشید. بعد از بازکردن یک حساب برای خودتون از تمام عکس هاتون بکاپ بگیرید و از فضای ابریش هم استفاده کنید. حالا اگه عکس هاتون رو از صفحه دراپ باکس هم پاک کردید بازیابی در این مرحله هم سخت نیست. مراحل پایین رو به ترتیب انجام بدید.

وارد وب سایتdropbox.com  بشید.

نوار سمت چپ رو پیدا کنید و گزینه File رو انتخاب کنید.

حالا نام پرونده یا پوشه تصویری حذف شده ای که می خواید بازیابی بشه رو لمس کنید.

و تمام هر چی میخواستید به راحتی بر می گرده.

Microsoft OneDrive

اگه سیستم عامل گوشیتون نه ایفونه و نه اندروید و شما از ویندوز استفاده می کنید برای بازیابی اطلاعات شما هم OneDrive رو پیشنهاد می کنیم. OneDrive فضای ابریه که مایکرو سافت در اختیارتون قرار میده تا از عکس هاتون بکاپ بگیرید و سیو کنید.OneDrive پرونده های از دست رفته را حداکثر 30 روز نگه می داره البته اگه فضای سطل آشغال پر باشه ممکنه کمتر از سی روز عکس ها رو نگهداره و یواش یواش خودش پاک کنه. بنابراین مایکروسافتی های عزیز شما هم می تونید تصاویر از دست رفته خودتون رو از OneDrive بازیابی کنید. البته شما همچنان به گوگل درایو و دراپ باکس هم دسترسی دارید.

چگونه از پاک شدن عکس ها جلو گیری کنیم؟

چگونه از پاک شدن عکس ها جلو گیری کنیم؟
چگونه از پاک شدن عکس ها جلو گیری کنیم؟

حالا که دیگه عملیات بازیابی روانجام دادید و عکس هاتون رو برگردوندید موارد پایین رو بخونید تا از پاک شدن دوباره عکس هاتون جلوگیری کنید تا مجبور نشید دوباره دنبال راه های بازیابی گوشی بگردید به قول معروف سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال ببندی!

  • همیشه از همه پرونده ها یا پوشه های مهم خودتون بکاپ بگیرید.
  • وقتی باتری گوشی کمه از گوشیتون استفاده نکنید.
  • وقتی روند انتقال فایل در حال انجام شدنه از صفحه رو نبندید یا پرونده ها را حذف نکنید.
  • همیشه در کنار اپ های دیگه یه برنامه ضد ویروسی نصب کنید تا ویروس ها باعث پاک شدن برنامه هاتون نشن.
  • قبل از حذف کردن هر عکسی دقت کنید دقیقا چی رو میخواید پاک کنید.
  • پیام های هشدار و نوتیفیکیشن های گوشی رو جدی بگیرید.
  • گوشیتون رو همیشه از فروشنده های معتبر ارائه محصولات دیجیتال بخرید فروشگاه اینترنتی لیپک همیشه مطمئن ترینه.

جمع بندی در خصوص بازیابی عکس های حذف شده

قبول دارید با اینکه حذف شدن اطلاعات ممکنه خیلی ناراحت کننده باشه ولی بازیابی شون خیلی خوش حال کنندست؟ اینقدر لذت داره که انگار اون عکس رو دوباره گرفته باشی! تو این مقاله قصد داشتیم یادتون بدیم که گوشیتون هرچی که باشه می تونید اطلاعاتش رو برگردونید. همچنین برنامه های فضای ابری رایگان هم معرفی کردیم که بتونید راحت بکاپ بگیرید و از اونجا هم اگه پاک شد گفتیم که میشه چی کار کنید. در هر صورت همیشه مراقب اطلاعت مهم گوشیتون باشید.

منبع:https://bit.ly/3g3jTEr

علیرضا بازدید : 54 دوشنبه 11 مرداد 1400 نظرات (0)

آموزش گام به گام برگرداندن بازی های قفل شده در PS4

با افزایش روز افرون قیمت ارز و گران شدن بازی های پلی استیشن، طبیعی بود که استفاده از گیفت کارت پلی استیشن و خرید بازی های دیجیتالی که قیمت کمتری نسبت بازی های فیزیکی داشتند، افرایش پیدا کند. درست است که شما با این کار در هزینه های خودتان صرفه جویی می کنید اما مشکلات مختلفی هم سر راهتان قرار خواهد گرفت. شما چند نوع بازی دیجیتالی دارید بازی های که فقط می توانید به صورت آفلاین بازی کنید که به اصطلاح به آن بازی هکی گفته می شود. بازی هایی که می توانید هم به صورت آنلاین و هم به صورت آفلاین از آنها استفاده کنید. توجه کنید که در این روش گاهی با قفل شدن بازی هایتان مواجه می شوید که در این حالت بازگرداندن بازی های قفل شده ps4 به یکی از دغدغه های شما تبدیل می شود که در این مقاله آن را توضیح می دهیم.

ظرفیت 1 ، 2 ، 3 به چه معنی است ؟

همانطور که گفتیم بازی های نسخه دیجیتالی چندین نوع دارند. که به اصطلاح به آن ها ظرفیت یک، دو و سه گفته می شود. حالا تفاوت این ظرفیت ها چیست؟ بازی ظرفیت یک قیمت آن ارزان تر بوده و شما باید تمام مدت دستگاه تان آفلاین باشد و به اینترنت متصل نباشد، اگر به اینترنت وصل شوید احتمال قفل شدن بازی وجود دارد. بازی ظرفیت دو هم به صورت آنلاین و هم به صورت آفلاین قابل بازی است که طبیعتا قیمت آن از دو مدل دیگر بالاتر است و در آخر بازی ظرفیت سه که فقط به صورت آنلاین می توانید بازی کنید و اگر آفلاین باشید، بازی شما قفل می شود. برای اینکه خیلی وارد این گرداب سرگیجه آور نشوید بهترین کار خرید نسخه دیجیتالی بازی و خرید گیفت کارت است تا دیگر با مسائلی همچون قفل شدن بازی و بازگرداندن بازی های قفل شده ps4 نشوید.

چرا بازی ps4 قفل می شود ؟

چرا بازی ps4 قفل می شود ؟
چرا بازی ps4 قفل می شود ؟

حتما این سوال برایتان پیش آمده که اصلا دلیل قفل شدن بازی های پلی استیشن به چه دلیلی است. چرا بازی هایی که به صورت فیزیکی خریداری می کنیم این مشکل خیلی کمتر در آنها دیده می شود. لازم است که بدانید همه این اتفاقات مربوط به اکانتی است که با آن وارد کنسول خود می شوید.شما اگر یک اکانتی هکی را خریداری کنید باید با یک نام کاربری و ایمیل کسی که قبلا آن را خریداری کرده وارد بازی شوید به همین دلیل باید حتما آفلاین باشید چون اگر آنلاین شوید و آن شخص هم وارد اکانت خود شود بازی شما قفل شده و نمی توانید آن را بازی کنید. بهترین راه برای جلوگیری از این مشکلات خرید گیفت کارت Psn و خرید قانونی بازی ها به صورت دیجیتال است تا با این معضل مواجه نشوید و وارد داستان بازگرداندن بازی های قفل شده ps4 نشوید.

بازگرداندن لایسنس بازی

اگر بازی خود را به صورت دیجیتالی و قانونی خریده باشید خیلی نگران قفل شدن بازی نباشید، حتما راهی برای باز بازگرداندن بازی های قفل شده ps4 پیدا خواهید کرد. در این قسمت بازگرداندن license محتوایتان را به شما آموزش می دهیم. برای اینکار ابتدا باید مطمئن باشید که به اینترنت وصل باشید. سپس وارد اکانت منیجر کنسول شوید و در اینجا ابتدا اطمینان حاصل کنید که در اکانت psn خود sign in هستید و پس از آن گزینه restore license  را انتخاب کنید. پس از آن کنسول خودتان را ری استارت کرده و الان دیگر می توانید وارد بازی نسخه دیجیتالی تان شوید. توجه داشته باشید که اگر بازی دیجیتالی تان را به صورت قانونی و یا گیفت کارت خریداری کرده باشید حتما از روش هایی که معرفی می کنیم می توانید برای بازی کردن قفل آنها استفاده کنید.

چک کردن Primary  بودن کنسول

چک کردن Primary بودن کنسول
چک کردن Primary بودن کنسول

اگر روش قبلی که توضیح دادیم اثر نکرد، باید از parimary بودن کنسول ps4 تان  مطمئن شوید. در ادامه مقاله توضیح می دهیم که praimary یعنی چی. مثل دفعه قبل وارد account management شوید و مطمئن باشید که به اینترنت وصل باشید. بعد از آن هم اتصالات psn خودتان را چک کنید. Activate as your primary ps4 را انتخاب کنید و در این قسمت مطمئن شوید تا کنسول شما Active باشد و می توانید به این روش به بازگرداندن بازی های قفل شده ps4 خودتان اقدام کنید.

Primary  بودن اکانت ps4 یعنی چی

شما ممکن است بازی ای را به صورت دیجیتالی خریداری کنید و بخواهید بر روی کنسول کس دیگری هم از آن بازی استفاده کنید به عنوان مثال از بازی فیفیا که یکی از بهرتین بازی های دونفره ps4 است بخواهید بر روی کنسول دوستتان استفاده کنید . با هم بازی کنید. شما باید اکانت خودتان را وارد کنسول کرده و از قسمت active as your primary ps4 دستگاه کنسول را Primary کنید تا بتوانید از بازی نسخه دیجیتالی تان در یک کنسول دیگر استفاده کنید. پس اگر با بازی قفل شده اکانت قانونی تان در یک کنسول دیگر مواجه شدید می توانید از روش primary کردن کنسول برای بازگرداندن بازی های قفل شده ps4 اتان اقدام کنید.

چه راه های دیگری برای باز کردن قفل بازی ها وجود دارد؟

چه راه های دیگری برای باز کردن قفل بازی ها وجود دارد؟
چه راه های دیگری برای باز کردن قفل بازی ها وجود دارد؟

اگر بازی های دیجیتالی خود را به صورت قانونی خریداری کرده باشید، از روش هایی که گفته شد می توانید برای بازگرداندن بازی های قفل شده ps4  خود استفاده کنید. اما دستگاه خودتان را اصطلاحا کپی خور کرده باشید احتمالا هیچ کاری جز پاک کردن اکانتان از شما بر نمیاید.کپی خور کردن دستگاه یعنی از اکانت های هک شده و غیرقانونی استفاده کنید که با وصل شدن به اینتزنت احتمال قفل شدن بازی هایتان بسیار بالاست. البته نگران نباشید بلایی سر کنسول شما نخواهد آمد، فقط باید Fir,ware تان را ریست کنید و بازی هایتان پاک می شوند.

خرید بازی های پلی استیشن از گیفت کارت لند

شما برای مواجه نشدن با مشکلاتی همچون قفل شدن بازی و پریدن اکانتتان بهتر است که اگر قصد خرید بازی به صورت دیجیتالی را دارید از طریق گیفت کارت اقدام به خرید بازی نمایید، خوبی خرید از طریق گیفت کارت این است که حتی اگر دیتای بازی تان را از روی هارد کنسول پاک کنید. اما باز هم هرموقع دیتای بازی را دانلود کنید می توانید همیشه از بازی پلی استیشن تان لذت ببرید. شما می توانید برای خرید آسان و مطمئن انواع گیفت کارت ها مانند گیفت کارت گوگل پلی، گیفت کارت psn، خرید گیفت کارت اپل و سایر گیفت کارت ها از طریق سایت گیفت کارت لند اقدام نمایید.

منبع: آیا بازگرداندن بازی های قفل شده ps4 امکان پذیر است؟

تعداد صفحات : 5

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 47
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 90
  • بازدید سال : 1,261
  • بازدید کلی : 4,886